Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Na de vele BBQ's, maaltijdsalade's en stokbroden van de afgelopen tijd hadden wij wel weer eens zin in een lekker dampend bordje pasta! Samen met mijn jongste[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVrijdagochtend vroeg ik aan mijn moeder of ik die avond mocht koken, het antwoord is altijd ja. Die vrijdag hadden we met zijn allen ontzettend veel zin in[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g spaghetti 4 boerenworst 1 grote ui 1 winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 140 g tomatenpuree 2 el kraanwater 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 300 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 180 g Parmezaanse kaas 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 70 g tomatenpuree (blikje) 700[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie (+ extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 ml kraanwater 150 g polenta (maisgries) 2 rode uien 3 tenen knoflook 250 g winterpeen ½ struik bleekselderij 3 el olijfolie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 400 g winterpeen (in dunne plakjes) 250 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 rode uien (in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g winterpeen (geschild) 3 el olijfolie 2 zoete uien (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 rode peper (fijngesneden) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 schaal rundergehakt (extra mager (250 g)) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 winterpeen ((250 g), geschild[...]
Bron: ah.nlIk maak zelden lasagne, maar wanneer ik de moeite neem voor dit heerlijke gerecht is het ook echt overheerlijk! Ik had wat tijd over dus ik heb weer eens[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr boter om in te bakken 75 gr Parmaham 400 gr rundergehakt 100 gr kleine champignons, in stukjes 150 gr winterpeen, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 1/3 van een broccoli 1 winterpeen 100 g sperziebonen 1 sjalot ui 2 tenen knoflook 1 pot basilico pasta saus van Grand Italia pasta bladeren[...]
Bron: smulweb.nl