Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 g lasagneblaadjes die niet hoeven worden voorgekookt, circa 12 blaadjes 1 blik artisjokbodems in water, circa 400 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 romatomaten 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 250 g winterpeen (in stukjes) 1 courgette (in stukjes) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 hazen(achter)bouten (ca. 1400 g) zout peper 4 dl rode wijn 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 ui 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 4[...]
Bron: ah.nlI'm back ! De laatste 2,3 weken is het hier zéér rustig geweest. 't Is te zeggen, op de blog is het zéér rustig geweest. Ik kookte en bakte nog wel maar ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBegin met de saus: snipper de ui, knoflook en snijd één hand van de verse basilicum (inclusief steeltjes) en de wortel fijn. Verwarm een grote braadpan met een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet is weekend, vies weer buiten...echt een dag om lang in de keuken te staan wat mij betreft! (maar goed, ik kan iedere dag wel lang in de keuken[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl