Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
Ingrediënten ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 g) 1 pak witbroodmix (500 g) 8 zongedroogde tomaten in olie (fijngesneden) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlBenodigdheden 2 eieren vier sneetjes brood boter of smeerkaas zout Voorbereiding Voorverwarm de oven alvast voor op 200 °C. Steek met een ronde uitsteker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 100 g volkoren meel, 100 g bloem, 150-160 ml lauw water, 1/2 tl zout, 1 tl gedroogde gist, twee reepjes rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 800 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en afgespoeld 2 tenen knoflook, geperst 1 theel. komijnpoeder 1 theel. korianderpoeder 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. citroensap 2 eetl. vloeibare honing 1/2 theel. Chinees vijfkruidenpoeder 3 kipfilets, elk ca. 140 g 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt en afgespoeld 1 tl olijfolie, extra vergine ½ tl gemalen komijn (djinten) flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 g bloemige aardappelen, geschrobd en in grote stukken gesneden 700 g witte bloem 1 tl zout 1 zakje instantgist, circa 7 g 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 limoen 3 el fijngehakt vers basilicum 4 moten zalmfilet zonder vel à circa 85 g 2½ el magere yoghurt 2½ el mayonaise ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 ciabatta's of 1 kleine baguette 2 teentjes knoflook, gehalveerd 1 ei, hardgekookt 1 tl dijonmosterd 1 el citroensap 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 kipfiletje (geen plof maar biologisch) 2 ciabatta`s (middel) 1 avocado (eetrijp) 1/4 Komkommer Sla-mix Spaans pepertje 2 eetlepels magere[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 235 g patentbloem - 1 el bakpoeder - ¼ - ½ tl ( maatlepels ) zout, afhankelijk van de kaas die je gebruikt - ¼ tl versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWat is het toch eenvoudig een heerlijk broodje voor een zomerse lunch te maken. In een oogwenk was deze traktatie gereed. De avocado lag mij al een paar dagen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoornamelijk in Toscane wordt dit brood gegeten. Er zijn mixen te koop die zich 'Toscaans brood' noemen, daar zitten dan italiaanse kruiden in en gedroogde[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(post in english? please scroll down!) Ik heb zelf diverse broodrecepten gemaakt met aardappel en het voordeel is dat het brood lang sappig blijft én heerlijk[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet recept van dit heerlijke brood komt uit het boek Peter Reinhart’s Artisan Bread every day . Ik heb het boek al een tijdje in mijn bezit en ik moet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com