Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 1 brood 285 gr broodmeel 15 gr glutenmeel 50 gr tarwemeel 1 zakje (7 gr) gist 220 ml water 5 gr zout 1 eetlepel suiker 40 gr[...]
Bron: allrecipes.nlGemaakt op 15 april. Het was de bedoeling om Armeense slakkenhuisjes te maken,maar het deeg was zo ongelooflijk kleverig dat vlechten e.d. er niet in zat, ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 5 personen 3 el olijfolie (of beter nog: de olie van de zongedroogde tomaten); 360 g broodbloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd); 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1kg Kip - 500 ml Griekse Yoghurt - Sweet Chilisauce of Ketchup - Knoflook - Suiker/basterdsuiker - Chilipoeder - Zakje `Tex-Mex` tacokruiden[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlAls voorbereiding op alle feestelijkheden had ik vandaag zin om alvast een lekker brood te bakken. In het kader van het experimenteren is het een brood met[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 groot afbak-ciabattabrood 4 tomaten, in kleine blokjes 3 eetl. tomatenpuree 2 tenen knoflook, geperst 1 eetl. rozemarijn,[...]
Bron: allrecipes.nl* 750 gr. bloem. 1 theel. zout. 1 zakje gedroogde gist. 1 theel. suiker. 3 dl. lauwwarm water. 4 eetl. tomatenpuree. 175 gr. gedroogde tomaten op olie, fijn[...]
Bron: smulweb.nlMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com