Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
In de herhaling! lekker brood 500 gram bloem, 1 tl zout, 7 gram gedroogde gist, 2,5 dl melk, 4 el olie (evt. van de tomaten), 1 ei (gesplitst) 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een erg lekker hartig brood. Deeg maken van 500 gram bloem, 5 ml zout, 1 zakje gedroogde gist, 2,5 dl melk, 4 el olie (van de tomaten), 1 eigeel, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn Frankrijk had ik een bakblik voor stokbroden gekocht, ziet er leuk uit en werkt ook nog aardig, de broden blijven mooi in vorm (als ze tenminste goed[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen smakelijk brood, door overrijs tijdens de tweede rijsperiode zakte het in de oven wat in elkaar. dus dit ga ik nog eens proberen. deeg maken van 1 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBrood met een heerlijke smaak, lekker sappig! een soepel deeg maken van 250-300 gram bloem, 100 gram roggemeel, 5 gram gist, 10 gram zout, 350 gram water, 200[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk witbrood! Goed te snijden, lekker kruim en mooi stevig, maar niet te! Maak deeg van: 700 gram bloem, 5 ml zout, 25 gram boter, 7 gram gist, 5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen fijn, stevig brood. Maak deeg van: 9 ml gist, 300 gram bloem, 150 gram speltmeel, 50 gram roggemeel, 7,5 ml zout, 1 el honing, 25 gram boter, 3,25 dl melk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAl sinds mensenheugenis worden granen gebruikt om brood te bakken. Welke zijn het meest geschikt? Er zijn vele soorten graan. Voor onze voeding zijn de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 1 januari 300 ml water, 2 el olie, 1 el tomatenketchup, 500 gram bloem, 1,5 tl paprikapoeder 1/2-1 tl cayennepeper, 1 tl oregano, 1/2 tl zwarte peper,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe stokbroodjes waren een beetje bleek aan de buitenkant. Daar snap ik nou echt niets van, 20 minuten op 220 graden, en een kleur als van gipsarm! Maar de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 23 oktober Deeg maken van 1,2 dl water, 2 el melkpoeder, 100 gram zachte roomboter (niet gesmolten), 1 el suiker, 5 ml zout, 240 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 23 september Deeg maken van: 350 gram meergranen meel, 225 gram roggemeel, 5 ml zout, 5 ml kaneel, 5 ml koekkruiden, 25 gram boter, 5 ml gist, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 2 september maak een deeg van 225 gram bloem, 5 ml gist, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water en 50 gram geraspte oude kaas. Dus geen boter of olie![...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is een van de mooiste broden die ik tot nu toe gemaakt heb, het ziet er prachtig uit en smaakt ook nog eens heerlijk! Deeg maken van 700 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comop 8 mei hebben we de kruidenstokjes gegeten met allerlei lekkere kaasjes en smeerseltjes en ook nog wat wraps met roomkaas, zalm en bieslook. Erg eenvoudig,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com