Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
In de herhaling! lekker brood 500 gram bloem, 1 tl zout, 7 gram gedroogde gist, 2,5 dl melk, 4 el olie (evt. van de tomaten), 1 ei (gesplitst) 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een erg lekker hartig brood. Deeg maken van 500 gram bloem, 5 ml zout, 1 zakje gedroogde gist, 2,5 dl melk, 4 el olie (van de tomaten), 1 eigeel, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen smakelijk brood, door overrijs tijdens de tweede rijsperiode zakte het in de oven wat in elkaar. dus dit ga ik nog eens proberen. deeg maken van 1 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAl sinds mensenheugenis worden granen gebruikt om brood te bakken. Welke zijn het meest geschikt? Er zijn vele soorten graan. Voor onze voeding zijn de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe stokbroodjes waren een beetje bleek aan de buitenkant. Daar snap ik nou echt niets van, 20 minuten op 220 graden, en een kleur als van gipsarm! Maar de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 23 september Deeg maken van: 350 gram meergranen meel, 225 gram roggemeel, 5 ml zout, 5 ml kaneel, 5 ml koekkruiden, 25 gram boter, 5 ml gist, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 2 september maak een deeg van 225 gram bloem, 5 ml gist, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water en 50 gram geraspte oude kaas. Dus geen boter of olie![...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 6 februari 's middags eerst ciabatta gemaakt: Als vulsel: pesto, mozzarella, rucola, rauwe ham, doorgesneden kerstomaatjes, warme gekookte kip en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com