Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 20 1 zakje (7 gr) droog bakkersgist 1 theelepel suiker 175 ml warm water (45°C) 350 ml karnemelk 2 eetlepels boter, gesmolten 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 3 eetl. suiker 4 eetl. lauwwarm water (40-45°C) 1 zakje gedroogde gist 250 g gepureerde aardappel 2½ dl magere melk 30 g boter[...]
Bron: allrecipes.nlBrood met zaadjes gaat er hier altijd in als 'koek'. Maar toch maak ik het iedere keer weer net ietsje anders of zelfs een geheel ander recept. Brood met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit is weer een ander recept dan het Brood met zaadjes (1) , weliswaar ook met allerlei zaden erin, maar in dit brood zijn ook grove havervlokken (geen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comBrood met zaadjes gaat er hier altijd in als 'koek'. Maar toch maak ik het iedere keer weer net ietsje anders of zelfs een geheel ander recept. Onderstaand[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOnlangs kocht ik het boek "Hoe bak ik brood" van (lach niet) Emmanuel Hadjiandreou. Nooit van gehoord? Ik ook niet. Maar het boek zag er door zijn vele foto's[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen nieuw boek , dus daar moet gelijk wat uit gemaakt worden. Dit brood ziet er op de foto in het boek echt prachtig uit, mooi luchtig, veel zaden en een super[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze broodjes zijn eenvoudig om te maken. Het was even experimenteren met de ingrediënten, maar dat is nou juist zo leuk aan bakken! Wat heb ik zoal[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nlIk heb mijn gevlochten challah brood (challe) net uit de oven gehaald en ik ben er zo enthousiast over dat ik er nu al over schrijf. Er is werkelijk niets dat[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIngrediënten: - 300 g volkorenmeel - 100 g roggemeel - 100 g tarwebloem - 10 g zout - 10 g instantgist - 2 el black treacle ( of donkerbruine stroop) - 340 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHoewel ik eigenlijk maar heel weinig brood eet vind ik het af en toe leuk om zelf een brood te bakken voor een speciale lunch bijvoorbeeld. En omdat ik geen[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nl450 gram bloem, 1 theelepel zout, 1 zakje gedroogde gist, 2 eetlepel plantaardige boter of olie, 150 ml sojayoghurt, 150 ml warm water, 1 theelepel komijnzaad,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIk ben echt trots op mezelf! Meestal wordt ik een beetje overvallen door de feestdagen, maar nu ben ik echt op tijd met het uitproberen én posten voor Pasen.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOnlangs kocht ik het boek "Hoe bak ik brood" van (lach niet) Emmanuel Hadjiandreou. Nooit van gehoord? Ik ook niet. Maar het boek zag er door zijn vele foto's[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com