Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
3 kopjes ongebleekte bloem 1/2 kop plus 2 eetlepels suiker 2 theelepels zout 21/2 theelepels bakpoeder 6 eetlepels gekoeld ongezouten boter, snijd ze in[...]
Bron: smulweb.nlRuik je het? Zo uit de oven! De geur van vers gebakken brood overheerst nog in mijn keuken. Vanmorgen vroeg begonnen met het bakken van dit wit brood. Even[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com3 kopjes ongebleekte bloem 1/2 kop plus 2 eetlepels suiker 2 theelepels zout 21/2 theelepels bakpoeder 6 eetlepels gekoeld ongezouten boter, snijd ze in[...]
Bron: smulweb.nlHet blijft lastig om zonder gluten een brood te bakken dat qua smaak op een gewoon brood lijkt. Ik had nog een zakje quinoa meel in de kast liggen en dat is[...]
Bron: xandrabaktbrood.blogspot.nlIngrediënten Bloem 350 gram Cacaopoeder 15 gram Zout 150 gram Gist 15 gram Basterdsuiker 15 gram Boter 40 gram Water- lauw 250 gram chocolade puur gehakt 120[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlWat een mooi boek! Dat kon ik nu echt niet laten liggen. En wat meer is: je wil er meteen uit beginnen bakken. Oei... zuurdesem. Nog nooit met zuurdesem[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be2 grote rijpe bananen, flinke kneep citroensap, 75 gram pure chocolade fijn gehakt (70% cacoa of meer) 90 ml zonnebloemolie, 75 ml rijststroop, 175 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlWat een mooi boek! Dat kon ik nu echt niet laten liggen. En wat meer is: je wil er meteen uit beginnen bakken. Oei... zuurdesem. Nog nooit met zuurdesem[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beBeslag - 6 eieren - 6 eetlepels suiker - 6 eetlepels bloem - 1/3 van de gesuikerde walnoten Suikerwater: - Halve glas suiker - 1 glas water - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl450 gram zelfrijzend bakmeel; 1 theelepel fijn zeezout; 2 theelepels basterdsuiker; 40 gram boter; 100 gram pure chocolade (met meer dan 70% cacao); ongeveer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 zakje droge gist; 25 g suiker; 325 g bloem; 1 thl zout; 2 eieren; 4 dooiers; 35 g kwark; 1/2dl rum; 1 lepel gekneusd anijszaad;[...]
Bron: smulweb.nl500 Gram biologisch tarwe meel 320 Milliliter water 1 TL zeezout (heeft meer mineralen dan gewoon keukenzout) 4 TL olijfolie 4 EL lijnzaad (liefst heel dus[...]
Bron: smulweb.nlMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit lijkt op het eerste gezicht een chocoladebrood, maar laat je niet foppen door het uiterlijk! Het is namelijk een roggebrood, het donkere deeg is weliswaar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com450 gram zelfrijzend bakmeel; 1 theelepel fijn zeezout; 2 theelepels basterdsuiker; 40 gram boter; 100 gram pure chocolade (met meer dan 70% cacao); ongeveer[...]
Bron: smulweb.nl