Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
500 g bloem 1 blikje gezoete gecondenseerde melk* 1/2 kop water 1 zakje gedroogde gist of 15 gr verse gist 2 lepels boter 1 ei snufje zout 1 kokosnoot 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 230 gr. tarwebloem 50 gr. boter ( in blokjes) 1 zakje gedroogde gist (11 gr.) ½ theel. zout 25 gr. basterd suiker 1 ei[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 250 gr bloem (in porties) 50 gr suiker 6 gr zout 7 gr gist 160 ml melk 30 gr boter 2 eieren 5 hele eieren, geverfd indien[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 3 eetl. suiker 4 eetl. lauwwarm water (40-45°C) 1 zakje gedroogde gist 250 g gepureerde aardappel 2½ dl magere melk 30 g boter[...]
Bron: allrecipes.nlWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHeerlijk witbrood! Goed te snijden, lekker kruim en mooi stevig, maar niet te! Maak deeg van: 700 gram bloem, 5 ml zout, 25 gram boter, 7 gram gist, 5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen fijn, stevig brood. Maak deeg van: 9 ml gist, 300 gram bloem, 150 gram speltmeel, 50 gram roggemeel, 7,5 ml zout, 1 el honing, 25 gram boter, 3,25 dl melk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 21 november een heel zoet brood! het deeg is heerlijk luchtig Deeg maken van: 500 gram bloem, 7 gram gedroogde gist (1 zakje), 5 ml zout, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is een van de mooiste broden die ik tot nu toe gemaakt heb, het ziet er prachtig uit en smaakt ook nog eens heerlijk! Deeg maken van 700 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt op 15 april. Het was de bedoeling om Armeense slakkenhuisjes te maken,maar het deeg was zo ongelooflijk kleverig dat vlechten e.d. er niet in zat, ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept vond ik in de New York Times, maar we hebben het zo erg aangepast dat vooral de aroma's zijn gebleven. En die zijn ver-ruk-ku-luk. Mijn huisgenoot[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVolgens mij bestaat er niets lekkerder dan de geur van versgebakken brood, toch? Als je door de supermarkt loopt en ze hebben brood in de oven om af te bakken,[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlOndanks het enorme aanbod aan lekkernijen bij de Franse bakker zijn er een aantal typisch Hollandse producten die we hier in Frankrijk missen. Eén daarvan is[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit gevulde brood is hier favoriet voor bij de borrel. Lekker pittig door de blauwe kaas. Je kunt natuurlijk ook andere kaas gebruiken. Dit brood smaakt ook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr