Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Overlopend van inspiratie na de workshop van Annabel Langbein liep ik bij de slager naar binnen. Van alle ideeën kon ik geen keuze maken, en blijkbaar was dat[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]
Bron: smulweb.nlCode rood bij deze enchilada's. De zelfgemaakte enchiladasaus is pittig met een grote P. De chilipepers op de foto heb ik er bij gelegd om dit te benadrukken,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlToen wij nog thuis woonden, aten wij vaak Knorr Wereldgerechten. Eerlijk is eerlijk, toen vonden we deze ook wel lekker. Dat is ook niet zo vreemd als je je[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIk wou al een tijdje iets maken met polenta. Ik kwam het ingredient tegen in kookboeken en ik zag de chefs ermee in de weer op tv. En ik werd nieuwsgierig. Het[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 1 hele kip (ca. 1200 g) 1 citroen (schoongeboend) 1 ui 1 tl paprikapoeder 3 tl gemalen koriander (ketoembar) 2 tl gemalen komijn (djinten)[...]
Bron: ah.nlAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLamsshoarma is een favoriet bij ons thuis, de kruiden die je er automatisch bijkrijgt bij de slagers daarentegen niet. Ik proef vaak veel kaneel, kerrie of[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlKip tortillas met guacamole en salsa 300 gr. Kipfilet, in kleine blokjes gesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Eetlepel komijnzaad 1 Eetlepel oregano 2[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCode rood bij deze enchilada's. De zelfgemaakte enchiladasaus is pittig met een grote P. De chilipepers op de foto heb ik er bij gelegd om dit te benadrukken,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGisteren zijn we gaan eten bij Nuance in Duffel. Zeggen dat het top was, is eigenlijk nog het "understatement of the year". Ik heb genoten van de eerste tot de[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beKip tortillas met guacamole en salsa 300 gr. Kipfilet, in kleine blokjes gesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Eetlepel komijnzaad 1 Eetlepel oregano 2[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl