Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 1 citroen (uitgeperst) 2 theelepels komijn 4 varkensfiletlapjes 1 bakje gekookte bieten (500 g) 4 eetlepels olijfolie zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeeg 500 g bloem 9 g zout 200 ml lauw water 10 g gedroogde gist 10 g suiker 100 g boter olijfolie Soezenbeslag 50 ml melk 50 ml water 50 g boter 50 g bloem 1[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlIngrediënten 2 lamsfilet (lapjes) ½ citroen 2 eetlepels olie ½ theelepel komijn (djinten) 1 teentje knoflook komkommer zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kipfilets 1 eetlepel honing 1 eetlepel olie 1 eetlepel citroensap ½ theelepel gemalen komijn (djinten) halve gedroogde abrikozen zet[...]
Bron: ah.nlAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe eerste Delicious van het nieuwe jaar is weer binnen en daar staan veel lekkere dingen in, zoals deze pizza. In plaats van een echte pizzabodem, wordt hier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl2 blikje kikkererwten uitgelekt en afgespoeld, 2 lenteuitjes in ringetjes, 4 tenen knoflook, geperst, citroensap, 1 losgeklopt ei, chilipoeder, komijnpoeder,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlGisteren zijn we gaan eten bij Nuance in Duffel. Zeggen dat het top was, is eigenlijk nog het "understatement of the year". Ik heb genoten van de eerste tot de[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.bevoor 2 personen 300 g shoarma (gekruid) 4 stronken witlof 2 appels (bv jonagold) 1 tl komijn 1 tl gemberpoeder 2 tl milde mosterd (optioneel) Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl200 gram gare doperwten, tuinbonen, kikkererwten, witte bonen of linzen 1 flinke eetlepel tahin (mediterrane winkels citroensap 1 teen geperste knoflook zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =3 Grote uien[gepeld]. =4 el Olie. =3 Tenen knoflook, [geperst]. =2cm Verse gember- wortel[geraspt] =2 tl Sambal oelek. =600 gram Magere[...]
Bron: smulweb.nl