Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 364 recepten
Ik heb weer een nieuwe oogst pastinaken uit de moestuin van mijn vader gekregen. Dus na de pastinaaksoep (heerlijk), hartige taart met pastinaak (ook erg[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 theel. plantaardige olie 1 rode paprika, in reepjes 1 gele paprika, in reepjes 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 eetl. limoensap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 1 theelepel rode currypasta 550 gr kipfilet, in blokjes of reepjes 1 ui, grof gehakt 1 rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets (borststukken) - in grote stukken gesneden het sap van 1/4 limoen het sap van 1/2 citroen 4 eetlepels (60 ml)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels pindakaas 1 eetlepel vers limoensap 2 theelepels ketjap 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/3 theelepel kerriepoeder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippebouten. Voor de marinade;3 el olijfolie, 1 citroen, 2 tl sambal, zeezout naar keuze, 2 el (kokos)olie, 200 gram tutti frutti[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g kipfilet 1/2 zakje gebakken uitjes 3 eetlepels(el) bruine basterdsuiker 2 el azijn 2 el ketjap 2 el tomatenketchup 2 el sambal 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLamsgehakt rul bakken, voeg er lekker ras el hanout kruiden aan toe & maak op smaak met peper & zout. Maak hummus, bijvoorbeeld volgens het recept van[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRunderreepjes - 350 gram Ananas - Een halve ananas Gember - Een stukje verse gemberwortel ter grootte van een duim Groene paprika - 1 Oestersaus - Een flinke[...]
Bron: smulweb.nlIk vind de sperziebonen hier in Nederland lekker, zoet en knapperig. Ze passen goed bij het roerbakken. Dit gerecht is makkelijk en eenvoudig om te maken. Je[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlBejan herinnerde me laatst aan deze! :-) Lekker met een salade van trostomaatjes! 2 personen bereidingstijd: circa 25 minuten Ingrediënten: 2 lamsracks (in[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 eendenborsten 500 ml balsamico azijn 3 eetlepels acacia honing 3 eetlepels sojasaus 12 mandarijntjes, geschild en in vieren[...]
Bron: allrecipes.nlKnijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 knoflookstengels 4 varkensschnitzels 6 ansjovisfilets (uitgelekt) olijfolie om te bestrijken 1 blikje tonijn naturel ((185 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 4 varkensfiletlapjes * 1 dl ketjap * sap van 0.5 citroen * 2 tenen knoflook * 1 eetl tomatenpuree * 0.5 dl zonnebloemolie * 1 eetl sambal *[...]
Bron: smulweb.nlLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 20 bites 10 dadels 10 cocktailkersen 10 plakjes bacon, in de helft gesneden Bereidingswijze Voorbereiding: 15 min ›[...]
Bron: allrecipes.nl