Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 3 el olijfolie 2 zakken gekruide A-partjes in schil (a 425 g) 2 zakken bloemkool-broccoli (roosjes (a 350 g)) ½ zakje verse peterselie[...]
Bron: ah.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal kipfilets (2 stuks, 380 g) 1 bakje cherrytomaten (250 g) 3 el olijfolie (met pesto (flesje 250 ml)) 1 teen knoflook (geperst) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlFotograferen bij kunstlicht is een lastige zaak. Zeker met de lampen die bij ons in de keuken hangen. Vorige week op de workshop fotograferen werd verteld dat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, waar zouden we toch zijn zonder die brave bloemkool? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met bloemkool doen. Je kunt hem raspen en als rijst[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen * 600 gr lamsbout zonder bot in 4 lapjes * naar smaak zout en peper * 1 dl olijfolie + 2 eetl extra * 55 gr boter * 2 grote uien in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 eierdooier - 1 eetlepel maisolie of andere olie - 250 gr. patentbloem - 1-2 theelepels zout - 2 eiwitten - 2 druppels citroensap - 500 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kofta`s: 1 Cup* geraspte groente (bloemkool of wortel, of knolselderij, of spitskool of een combinatie van twee of meer van deze groenten) 1[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk gerecht voor warme dagen! De groenten kun je al ruim van tevoren klaar maken, ze moeten namelijk koud zijn. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com