Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 4 kippenbouten 1½ eetlepel koekkruiden chilipeper 2 eetlepels olijfolie 65 g roomboter 1 ui (gesnipperd) 300 g witte rijst 3[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 kilo lamsschouder, 2 uien, 500 gram van naar keuze twee of drie van de volgende groenten: broccoli, bleekselderij, spercieboontjes,[...]
Bron: smulweb.nlKonijn uit de Oven met Spruitjes en Aardappeltjes met Rozemarijn Een lekker konijnrecept stond nog niet op mijn bloggie En het word toch veel gegeten.... Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlAid el adh (offerfeest) in Marokko vieren is echt een must, tenminste voor de vleeseters onder ons. Het is naast gezellig een stuk 'echter' dan in Nederland.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Vulling: 6 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 2 braadworsten 1 kleine ui (gesnipperd) 2 stengels bleekselderij (in kleine blokjes) 1 friszure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 schaal kippen (poten zonder rugstuk (1 kg)) 3 rode uien (in parten) 3 el grove mosterd 1 appel (friszoet (bijv. elstar),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el koolzaadolie 2 el Zeeuwse keukenstroop 2 tl chilivlokken 1 tl zout 500 g speklapjes zonder zwoerd 600 g aardappelkroketjes 700 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalot 2 appels (bijv. jazz) 400 g fazantfilet (Feestfavoriet) 8 blaadjes salie 4 plakjes bacon 50 g boter 1 el mix voor glühwein 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schalen varkenshaas ((a 250 g), op kamertemperatuur) 2 friszure appels (bijv. goudreinetten) 4 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el hazelnoten ((bakje 95 g), grof gehakt) 4 el olijfolie 5 blaadjes salie (fijngesneden) 2 (herten)biefstukjes (op kamertemperatuur) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Saus (2 personen) 2 kipfilets 150 gr roompâté 2 bosuitjes 150 gr gemengde paddestoelen 2 fijngehakte sjalotjes (of 1 kleine ui) 1[...]
Bron: smulweb.nl