Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Lekker bij rode kool Deze stoofpot uit de römertopf krijgt een Chinese twist door het gebruik van steranijs en pruimen. Heerlijk om te eten met rode kool en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGisteren aan het einde van de middag was er niet zoveel tijd om te koken, dus heb ik al eerder op de dag deze curry uit de Delicious van februari gemaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 ml rode wijn 150 ml rode-wijnazijn 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 ui (in stukken) 1 winterpeen ((250 g), geschrapt en in stukken) 750[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sukadelapjes 2 el bloem 2 el olijfolie 50 g boter 2 uien 50 g spekblokjes 10 jeneverbessen 4 kruidnagels 1 laurierblaadje 300 ml rode[...]
Bron: ah.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet recept is van Jeroen Meus. Hij had op facebook de vraag gesteld wat op het menu van de 100e Dagelijkse kost moest staan. De meerderheid koos voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl