Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 schaal konijn in delen (ca. 500 g) 4 eetlepels margarine 1 flesje Belgisch bier (Westmalle Trappist dubbel (0.33 l)) ½ zak tutti[...]
Bron: ah.nlIk heb dit recept uit een van mijn kookboeken en wij vinden het beiden erg lekker. Ik vindt het het lekkerst met brood erbij om lekker in de saus te dopen, Kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr wordt druk geklust in dit huis, maar er moet natuurlijk ook gewoon gegeten worden. Deze curry van de bbc-foodwebsite ging erin als koek na een dagje schuren[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMet het warme weer van vandaag wil je natuurlijk iets tropisch op je bord! Deze worstjes met pittige ananassalsa voldoen daar helemaal aan. Ik kwam het recept[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 4 (herten)biefstukken (op kamertemperatuur) 4 el olijfolie 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 100 g winterpeen (in dunne plakjes) 1 stengel[...]
Bron: ah.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 800 gram rundvlees (riblappen of ander stoofvlees), 3 uien, blokje runderbouillon, 2 flesjes bier, 4 laurierbladeren, een derde ontbijtkoek, 2[...]
Bron: smulweb.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen heerlijke saus gemaakt van de vulling In dit recept wordt appel, salie, bier en kip gecombineerd. Door de vulling in de buikholte én tussen het vel krijgt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit 2 eetlepels vers limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit 2 eetlepels vers limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 konijn in delen 4 eetlepels margarine 1 flesje Belgisch bier (Westmalle Dubbel) 250g tutti frutti 450g rode kool met appel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl