Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten: 800 gr varkensfilet een doosje waterkers plakjes mortadella 2 blaadjes salie 40 gr gepelde walnoten 1 ui 8 sjalotjes half glas witte wijn 5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Gehaktballetjes: 200g varkensgehakt of gemengd gehakt 1 1/2 eetlepels vissaus Nuoc-mam 1/4 theelepel zout ¼ theelepel versgemalen peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI Meestal worden lamskoteletjes gegrild en bestreken met olijfolie, knoflook en tijm. Maar deze, anderhalf uur gegaard in de oven, zijn ook lekker en heerlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk was op Kreta en natuurlijk ging ik op zoek naar recepten uit de authentieke Kretenzische keuken. In de toeristencentra vind je vooral spaghetti, pizza's en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een foto van de eerste etappe. Helaas vergeten om een foto te maken van het eindresultaat. Ingrediënten voor 4 personen 4 complete kippenbouten (dus[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 700 gr biefstuk of malse steak Voor de marinade: 4 tenen knoflook, gehakt 1 rawit of stukje chilipeper 2 el sojasaus 1 el vers limoensap 2 à 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept stond in Delicious en komt uit de Australische uitgave. Het staat onder het kopje picknick, dus kun je de kip koud eten. Kruidenkip met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl