appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | recept fili\odeeg pizza | ovenschotel met rijst | ah kids favoriet kipnuggets
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder rib-eye ricotta kipfilet

Gevonden 23 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalkoen op Oosterse wijze met Cashewnoten

Zelf ben ik een enorme liefhebber van gerechten met rijst. Vaak zijn deze gerechten snel klaar en kan je met de vele ingrediënten mooi variëren. Kalkoen op[...]

Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl
Kip fattee met rijst, yoghurt en tomatensaus

Ingrediënten voor de gebraden kip: - 1 middelgrote biologische kip - 3 el olijfolie - zeezout en zwarte peper - ½ tl gemalen kruidnagel Voor de[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Beef stroganoff van Jamie Oliver

Weer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Perzische kip

voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]

Bron: smulweb.nl
Gehaktschotel

voor 2 personen Vleesgerecht:200 gr rundergehakt,zout/peper, 2 mespunten komijn-en knoflookpoeder,1 tl tijm 1 mespunt laurier(gemalen/ of 1 gedroogd blaadje[...]

Bron: smulweb.nl
SOUVLAKI

voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]

Bron: smulweb.nl
SOUVLAKI

voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]

Bron: smulweb.nl
Originele kip madras

voor 4 personen 12 stukken kip (poten, vleugels, billen) 50 gram roomboter (of olie); 3 eetlepels zonnebloemolie; 1 paprika; 1 grote ui; 2-3 ontvelde tomaten;[...]

Bron: smulweb.nl
Aziatische varkenshaas-curry

voor 4 personen 500 gram varkenshaas scheutje olijfolie 1 zoete puntpaprika in ringen 400 gram basmatirijst 4 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 200 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Runderreepjes met shii-takes en Shanghai paksoi

Ingrediënten 300 g basmatirijst 3 struikjes Shanghai paksoi (of 1 gewone paksoi) 100 g shii-takepaddestoelen 1 el maizena 5 el zonnebloemolie 1 schaaltje[...]

Bron: ah.nl
Kofta curry

voor 4 personen 300 gr basmati rijst 500 gr half-om-half gehakt of rundergehakt 1 aubergine 6 tenen knoflook 1 kleine ui 2 cm verse gember 1 ei 15 gr verse[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas met paprika

Ingrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]

Bron: allrecipes.nl
Rosbief-rijstsalade

Ingrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsspiesen met vijgenrijst

Ingrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine fijngeraspte schil en sap van ½ citroen 1 flinke teen knoflook, geperst 1 el fijngehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip-kerriesalade

Ingrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]

Bron: allrecipes.nl
Perzische kip

voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]

Bron: smulweb.nl
Korma vlees met korianderrijst

Ingrediënten 1 schaaltje hamlappen (ca. 350 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander (15 g) 2 eetlepels (zonnebloem)olie 1 pot korma saus (400[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy