Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
We ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlBij de meeste huishoudens is het woensdag gehaktdag. Bij mij in de keuken niet, want op woensdag heb ik wat minder tijd om het avondmaal te bereiden. Dan zoek[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIk heb dit recept uit een van mijn kookboeken en wij vinden het beiden erg lekker. Ik vindt het het lekkerst met brood erbij om lekker in de saus te dopen, Kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlGehaktballetjes laten zich over het algemeen beroerd fotograferen, maar gehaktballen in biersaus maken pas echt een slecht plaatje. Het lukt me gewoon niet om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken konijn 30 gr boter 2 uien, grof gesneden 1 teentje knoflook, grof gesneden 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 parelhoenfilets Boter 1 fles kersenbier 1 dl. kalfsfond 1 takje rozemarijn 50 gr. old amsterdam, geraspt 30 gr. boter, koude Peper Zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 parelhoenfilets Boter 1 fles kersenbier 1 dl. kalfsfond 1 takje rozemarijn 50 gr. old amsterdam, geraspt 30 gr. boter, koude Peper Zout 4x[...]
Bron: smulweb.nl