Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen VOOR MARINADE: knoflook, fijn suiker witte peper zout witte rijstazijn rijstwijn of droge sherry lichte sojasaus maïzena olie voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg speklappen 1 t paprika 1 t mosterdpoeder 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1/2 t cayennepeper 1/2 t chilipoeder 1/2 t zwarte peper 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerde speklappen 2 eetl ketjap manis 1 eetl gembersiroop 1 eetl honing 4 speklappen Olijfolie voor de speklappen 2 eetl meel Rijst en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g speklap aan één stuk of anders gewone speklappen 3+1/2 e olie 1 e chilisaus 1 rode peper. fijn 2 e gedroogde Chinese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr. doorregen speklappen. 2 el. citroensap 2 el. zoete Indonisische sojasaus (Ketjap benteng manis) 4 el. olie 1-2 tl. sambal oelek 1[...]
Bron: smulweb.nl4 speklapjes 1 grote ui 2 tenen knoflook 2 el olie zout 1 el tabasco 1 el worcestersaus 3 el honing 1 el azijn 1 blikje tomatenpuree Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijke recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 8 speklapjes (a la minute) 6 el olijfolie 1 teen knoflook (geperst) 1 tl chilipeper (molen 26 g) 1 el paprikapoeder (mild) 1 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nl