Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Dit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTopkoks Gordon Ramsay, Robert Kranenburg, Ron Blaauw, ze doen allemaal in hamburgers. Dus waarom wij niet. Ein bisschen Schadenfreude zullen ze wel hebben,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het boek Melk & Dadels van Rose stories & Nadia Zerouali (van 24Kitchen) komt dit recept voor zeer smakelijke doordeweekse gehaktballetjes. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Mexicaanse tinga de pollo is makkelijk te maken en heel anders dan de bekende tortilla's met gehakt. Het 'shredden', het uit elkaar rafelen van de kip met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTopkoks Gordon Ramsay, Robert Kranenburg, Ron Blaauw, ze doen allemaal in hamburgers. Dus waarom wij niet. Ein bisschen Schadenfreude zullen ze wel hebben,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog een recept uit 'De Surinaamse Keuken' uitgegeven in 1981. Ingrediënten: 500 gr gehakt 1 ui 1 teentje knoflook zout, peper, aroma 1 tl paprikapoeder 1 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNet zolang gewacht tot ik weer een slow cooker had. Dit Mexicaanse streetfood stond al lang op mijn tot do lijstje. In Mexico zie je de stalletjes op de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de cursus Indonesisch koken leerden wij semoor kip te maken. Mijn fototoestel had het toen net begeven, dus kon ik jammer genoeg geen foto's maken. Ik heb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen snel en lekker recept voor een biefstukje: Ingrediënten voor 4 pers.: 450 gr mager rundvlees 160 gr stevige vleestomaat 120 gr rode ui verse rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 400 gr dikke lende 150 gr kerstomaatjes 8 artisjokjes 1 bosje groene asperges z warte olijven zonder pit tijm 1 teentje knoflook olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl