Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 222 recepten
voor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie sconesdeeg met kruiden, gemaakt met magere yoghurt in plaats van melk 1 el halfvolle melk Lamsvulling 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 275g broccoli roosjes 1 eetl olijfolie 2 kipfilets, in reepjes gesneden 1/2 bosje lente-uitjes, gesneden 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 pak (500 gr) penne 500 gr verse broccoliroosjes 6 plakken gerookte spek, fijngesneden 1 ui, versnipperd 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 kleine ui 2 beschuiten 1 ei zout, peper 1 theelepel paprikapoeder nootmuskaat 1 liter bouillon (van 2 tabletten) 750 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kleine kipfilets (a ca. 125 g) 8 zongedroogde tomaten in olie (potje a 280 g) 1 bolletje mozzarella (kaas) 700 g broccoli 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 300 g kalfslever, schoongemaakt 2 grote sinaasappelen 400 g rigatoni, penne of andere pasta 250 g broccoli, in stukken van 2,5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 teentje knoflook 3 eetlepels olijfolie 2 groene paprika's 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 schaaltje shii-takepaddestoelen (100 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 8 1,5 kg rosbief, zonder vet 4 tl mosterd (desgewenst) 450 ml runderbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nl