Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 2 400 gr runderriblappen met vet, in blokjes zout en peper naar smaak 3 eetlepels olie 1 grote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 15 1 (5 kg) runder ribstuk 10 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels zout 2 theelepels gemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote bol knoflook 1 eetl olijfolie 675g kogelbiefstuk zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 50g boter 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 80 gr ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse tijm, fijngesneden 175 ml runderbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g ansjovis op olie, uitgelekt 2 eetl. halfvolle melk 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, grofgesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 150 g vers volkoren broodkruim 1 eetl. venkelzaad 6 flinke takjes tijm 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfvolle melk 1¼ kg rosbief,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1.2 kg ossenhaas 2 el zachte boter 2 el boter 1 fijngehakte ui 50 gr champignons in plakjes 50 gr varkensleverpaté 2 el zachte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el gemengde of zwarte peperkorrels, grof gekneusd 4 ossenhaasfilets, 2,5 cm dik, à circa 150 g, zonder vet 1 tl extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1,5 kg rosbief, zonder vet 4 tl mosterd (desgewenst) 450 ml runderbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 theel. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 4 dikke ringen van een rode ui (ruim 1 cm dik) 4 grote portobellopaddestoelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900g dun gesneden ossenhaas 120ml sojasaus 5 eetlepels suiker 2 1/2 eetlepels sesamzaad 2 eetlepels sesamolie 3 sjalotten, in[...]
Bron: allrecipes.nl