Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el gemengde of zwarte peperkorrels, grof gekneusd 4 ossenhaasfilets, 2,5 cm dik, à circa 150 g, zonder vet 1 tl extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el augurkenblokjes 3 el zilverui (klein gesneden) 6 el ketchup 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 4 hamburgers 2 el zonnebloemolie 80[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 30 g boter 250 g kastanjechampginons 13 g bieslook (bakje à 25 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl