Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
Op het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1.2 kg ossenhaas 2 el zachte boter 2 el boter 1 fijngehakte ui 50 gr champignons in plakjes 50 gr varkensleverpaté 2 el zachte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlWat maak je voor een avondje Thais koken met je kookclub? Ik kook maandelijks met een groepje mensen samen een diner rondom een thema. Ieder zorgt voor een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comDit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram biefstuk in reepjes - (ik heb biefstukpuntjes gebruikt, verkrijgbaar bij AH en heerlijk zacht!)- 3 eetlepels olie - zout - peper - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 2 biefstukken - 100 gr spekblokjes - 1/2 rode paprika - 1/2 ui - 1 appel ( goud reinette ) - 2 el bosvruchtenjam - 50 ml kookroom -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pakje mihoen (bijv. Conimex) van 250 gr. Arachide-olie ca. 500 gram kogelbiefstuk Teriyakisaus ca. 5 wortelen (bospeen) 1 bosje lente-uitjes[...]
Bron: smulweb.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr