Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 4 varkensfiletlapjes (schaal ca. 450 g) 3 eetlepels geraspte mierikswortel (potje a 140 g) 4 eetlepels yogonaise 6 eetlepels boter of[...]
Bron: ah.nlAls variatietip kun je ook heel goed kipfilet gebruiken in plaats van varkenshaas. Ingredienten ; 2 varkenshaasjes van 250 gram kastanjechampignons bakje[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten (voor 4 personen) 400 gram varkensfilet, in blokjes 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, gesnipperd 1 eetlepel vloeibare boter (light) 400 gram[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlZomer lijkt geen seizoen voor stoofpotjes, maar dit Spaanse chorizo kikkererwten stoofpotje kan eigenlijk goed in alle seizoenen. Dat kwam goed uit, want ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beIk vind het altijd heerlijk om vlees in de oven te maken, omdat het vlees dan veel sappiger blijft. Ik ben dan ook regelmatig op zoek naar goede ovenrecepten[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 2 Fazanten (hen) 4 sneetjes witbrood zonder korst 4 handappels. 1 Limoen 12 Plakken dorregen bacon 300 ml droge, witte wijn 6 takjes thijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sneetje oud witbrood 1 zakje verse peterselie (30 g) 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 75 g verse roomkaas 2 eetlepels mosterd zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 4 el olijfolie 50 g boter 2 tenen knoflook 400 g paddestoelenmelange 10 g peterselie (bakje à 20 g) 1 el oregano 75 g[...]
Bron: ah.nl