Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Opnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 600 g aardappelen (vastkokend, schoongeboend) 2 x 150 g varkenshaas (in blokjes van 2 cm) 1 zakje laurierblad (4 g) 1 schaal gekookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 envelopje saffraan 50 g boter 200 g prei (in dunne ringen) 200 g basmatirijst 500 ml vleesbouillon (tablet of pot) 100 g gewelde abrikozen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 appels 1 schaal beenham (Amerikaans met honing-whiskeysaus (ca. 600 g)) 1 zak aardappelkroketjes (diepvries, 450 g) 500 g prei 25 g boter[...]
Bron: ah.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 fazanten, à circa 900 g ½ sinaasappel, gehalveerd 1 ui, in vieren gesneden 4 tl dijonmosterd 4 takjes verse salie 4 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram speklapjesvers spek zout 1 ui 1 winterwortel 1 prei 2 tenen knoflook 2 laurierblaadjes 3 takjes peterselie 1 deciliter honing 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Speklapjes in pikante saus Olijfolie om in te bakken 1 el Honing 4 takjes Rozemarijn 6 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1 rood Pepertje[...]
Bron: smulweb.nl1 kop gedroogde kekererwten of grote witte bonen 2 liter water 900 gr klaprib 225 gr mager pekelspek in plakken 1,6 kg kip in stukken 1 1/2 theelepel zout[...]
Bron: smulweb.nlIk eet dus echt NOOIT speklapjes. Ze zijn veel te (onverantwoord) vet. Maar eigenlijk vind ik ze wél lekker; waarschijnlijk juist ómdat ze zo vet zijn. Voor[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2 grote of 3 kleine rode paprika`s,zaadjes verwijderen en in grove stukken snijden. 3 teentjes knoflook gepeld,3el.olijfolie. 40gram boter of[...]
Bron: smulweb.nl