Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook in kleine plakjes 250 g varkensfilet in blokjes van ca. 1 cm vers gemalen peper 3 el ketjap manis 2 tl[...]
Bron: smulweb.nl1 teen knoflook 1,5 dl tomatenketchup 1 etl. milde paprikapoeder 1/2 etl. oregano of tijm zout, peper 500 gr. hamlappen, fricando of kip 2 uien 2 paprika,s 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr. doorregen speklappen. 2 el. citroensap 2 el. zoete Indonisische sojasaus (Ketjap benteng manis) 4 el. olie 1-2 tl. sambal oelek 1[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal! Gisteravond hebben le boyfriend en ik heerlijk gegeten. Bas was donderdag jarig en dat hadden we niet echt gevierd, dus ik vond het tijd om[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 2 el olijfolie 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ ananas (geschild) 2 groene paprika's (in parten) 4 el bloem 2 tl gemalen kaneel 2 schaaltjes varkenshaas ((a ca. 250 g), in dunne[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 a 1,25 kg spareribs - zout - zwarte peper uit de molen 1 grote ui, gesnipperd - 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt - 0,5 theel. scherpe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjes, varkenshaas, varkensschnizel, fricandeau, runderbiefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram varkenshaas of varkensfilet 2 paprika`s 2 courgettes 1 ui satéprikkers Voor de marinade: 8 blaadjes laurier, verkruimeld sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =500 gr.hamlappen in blokjes, = 1 teentje knoflook, fijngehakt. = =1 eetl. olijfolie, = sap van 1 citroen, = 2 tl. oregano, = 2 tl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 a 1,25 kg spareribs - zout - zwarte peper uit de molen 1 grote ui, gesnipperd - 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt - 0,5 theel. scherpe[...]
Bron: smulweb.nl