Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - sweet potato miso mash: 1 kg sweet potato 1-2 el miso 1 tl paperbark smoke oil (optioneel) zout, peper - garlic labne: 1 L volle yoghurt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g speklapjes, in 5 cm lengtes gesneden 3/4 t zout 1/2 t Chinese 5 kruiden specerijen 1 steranijs 5 cm kaneelstokje 3 teentjes knoflook, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlSpare ribs (ongemarineerd, bestellen bij slager, NIET laten snijden) voor de marinade: 3 st.steranijs, enkele tenen knoflook (gekneusd) enkele peperkorrels of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr varkenshaas 2 eetlepels plantaardige olie 3 teentjes knoflook, geschild 1 of 2 stukjes steranijs 1 theelepel vers gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlSpare ribs (ongemarineerd, bestellen bij slager, NIET laten snijden) voor de marinade: 3 st.steranijs, enkele tenen knoflook (gekneusd) enkele peperkorrels of[...]
Bron: smulweb.nl