Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Heerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVandaag opnieuw een eenvoudig, maar heerlijk recept. Het idee kreeg ik door een receptkaart van Albert Heijn. Ingrediënten: Varkensfiletlapjes à la minute[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus is een van mijn persoonlijke toppertjes! Heerlijk van smaak en lekker pittig, Lekker bij speklapjes, maar ook bij een gehaktbal of schnitzel.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijk vind ik het; zo'n groot stuk vlees dat in de pan ligt te sissen! Gezellig ook, om het aan tafel te snijden en te verdelen. Het doet me aan vroeger[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je koolhydraatarm en bewust wilt eten, is het soms lastig om geschikt vleesbeleg te vinden. De vleeswaren in de supermarkt zijn, op een paar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit gerecht is ontstaan tijdens het opmaken van een paar restjes uit de koelkast. Hoewel de combinatie van creme fraiche en ketjap in eerste instantie niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet eten van spareribs is voor sommige mensen bijna een sport geworden. In een steakhouse kun je vaak 'onbeperkt spareribs' eten. Waarom is dat nou nooit met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl