Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties: 4 Voor de kip 2 grote kipfilets 140 gram pistachenoten, fijngehakt 55 gr paneermeel 2 eetlepels grove mosterd 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlHello there! How are you? Met mij gaat het heeeeerlijk. Ik heb vandaag eens een dagje vrij van m'n werk (of naja, andere werk) en geniet volop van een dagje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDaag daag! Vanavond heb ik een gekke maaltijd gegeten. Ik had het te druk op werk om na te denken over wat ik vanavond zou eten, wat er in resulteerde dat ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHoi allemaal! Vanavond heb ik een van 'n lievelingsrecepten klaargemaakt; kip in bladerdeeg. Als iemand me vraagt wat m'n lekkerste recept is, noem ik vaak[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk heb een hele collectie kookboeken waar ik ooit nog eens iets uit wil klaarmaken. Dit recept komt uit een kookboekje van Chinese TV-kok Ken Hom en alle[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is al weer twee weken geleden dat we terugkwamen uit Engeland, maar ik heb nog steeds niet alles uit de Foodies gekookt die als thema heeft "Britain's[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen Label Rouge kip werd gisteren nadat deze ingesmeerd was met een kruidenmengsel gebraden in de oven met veel gele paprika's en knoflook (Lautrec, prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlKip in ahorn-mosterdmarinade Ingrediënten voor 4 personen 800 gram kipdijlapjes 50 gram mosterd 50 gram ahornsiroop 10 gram balsamicoazijn zout en peper[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWeetje? 'T is best lastig als je elke dag over je eten wil bloggen, dat je eigenlijk elke dag iets anders moet eten (of er niet over bloggen, ivm dubbels).[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen klassieker uit de Franse keuken en altijd weer lekker. Ingrediënten: 1 biologische kip van ca 1,8 kg, bijv. Kemper Landhoen roomboter 2 sjalotjes 4 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLigt het aan mij, of zijn het altijd mannen die geen botjes in hun vlees willen? Ik heb er nog nooit een vrouw over horen klagen, maar wel zat mannen die stuk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is even rustig op het blog. Behalve koken hou ik namelijk ook erg van schaatsen, dus is het een beetje heen en weer racen tussen werk en (natuur)ijs(baan).[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl