recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder bier

Gevonden 117 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Hele ossenhaas met mosterd-mierikswortelroom

voor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]

Bron: smulweb.nl

Kip  in witte wijn van Nigel Slater

Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip van Ottolenghi met za'atar, sumac en citroen

Ingrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Stoofschotel varkensvlees

De herfst lijkt z'n intrede te hebben gedaan, en ik begin weer langzaam te verlangen naar bijvoorbeeld stoofschotels en erwtensoep. Silvo heeft in het[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Gebakken eendenlever met gekaramelliseerde[...]

Je bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Stoofvlees!

Het wordt steeds kouder en het heeft zelfs al heerlijk gevroren! Echt tijd dus voor lekkere winterkost! Wij zijn dol op gestoofde rode kool met stoofvlees, je[...]

Bron: smakelijck.blogspot.com
Karbonades met 17e eeuwse salie-uiensaus

Om half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Saltimbocca van het varken

voor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise hamburger met papajasalsa

voor 4 personen ? 1/2 papaja ? 1 rode peper ? 5 g verse koriander (zakje a 20 g) ? 1 limoen ? 2 eetlepels Japanse sojasaus ? 1/4 eetlepel sesamolie ? 1[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsbout met groentetulp en dauphinaardappel

Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
kip met paprika en prei

1 ui, 2 preien, 2 rode paprika's, 300 gram kipflet, 1 tl paprikapoeder, peper, 2 el olie, 1 el boter, 3 el sherry, 2 el ketjap manis Ui snipperen, prei in[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kipfilet in zoetzure saus

4 kipfilets, peper, 1 gesnipperde ui, 1 rode paprika in stukjes, 45 gram boter, 1 el ketjap, 3 el azijn, 2 el tomatenpuree, 2 el bruine suiker, 1 blik[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Rib Eye Steak in rode wijn en champignonsaus

Ingrediënten Porties : 2 2 rib eye steaks handvol champignons, gesneden kruiden klont boter 1/2 glas rode wijn Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten 2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g[...]

Bron: ah.nl
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen

Ingrediënten 50 g boter 1 kleine rode ui (in halve ringen) 1 eetlepel tomatenpuree 1 pot witte bonen (330 g) 1 theelepel tijm 1 zakje gekookte[...]

Bron: ah.nl
Lamsrack met kruidenkorst

Een lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Kalkoenfilet met paprika

Ingrediënten 1 ui 2 teentjes knoflook 2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 duopak krieltjes (700 g) 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g)) 50 g boter of[...]

Bron: ah.nl
Rundvlees met port en chocolade

Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Boeuf à la Bourguignonne + tips koken voor[...]

Slim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy