Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 117 recepten
voor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe herfst lijkt z'n intrede te hebben gedaan, en ik begin weer langzaam te verlangen naar bijvoorbeeld stoofschotels en erwtensoep. Silvo heeft in het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet wordt steeds kouder en het heeft zelfs al heerlijk gevroren! Echt tijd dus voor lekkere winterkost! Wij zijn dol op gestoofde rode kool met stoofvlees, je[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 1/2 papaja ? 1 rode peper ? 5 g verse koriander (zakje a 20 g) ? 1 limoen ? 2 eetlepels Japanse sojasaus ? 1/4 eetlepel sesamolie ? 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be1 ui, 2 preien, 2 rode paprika's, 300 gram kipflet, 1 tl paprikapoeder, peper, 2 el olie, 1 el boter, 3 el sherry, 2 el ketjap manis Ui snipperen, prei in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 kipfilets, peper, 1 gesnipperde ui, 1 rode paprika in stukjes, 45 gram boter, 1 el ketjap, 3 el azijn, 2 el tomatenpuree, 2 el bruine suiker, 1 blik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 2 rib eye steaks handvol champignons, gesneden kruiden klont boter 1/2 glas rode wijn Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 1 kleine rode ui (in halve ringen) 1 eetlepel tomatenpuree 1 pot witte bonen (330 g) 1 theelepel tijm 1 zakje gekookte[...]
Bron: ah.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 2 teentjes knoflook 2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 duopak krieltjes (700 g) 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g)) 50 g boter of[...]
Bron: ah.nlHet gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl