Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Kip Korma is een Indiaas gerecht maar het is inmiddels ook in ons koude kikkerlandje al aardig ingeburgerd. Om dit recept te bereiden heb je een aantal[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is zondagmiddag en je hebt zin om iets lekkers te kokkerellen... Je moet het doen met wat in huis is, want de winkels zijn gesloten. (Heerlijk trouwens,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVroeger kon je op mijn blog een recept vinden van kip gebraden in de oven in cola en donkere basterdsuiker. Ik had die manier van bereiden ooit gezien bij[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is zondagmiddag en je hebt zin om iets lekkers te kokkerellen... Je moet het doen met wat in huis is, want de winkels zijn gesloten. (Heerlijk trouwens,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDoor de marinade krijgen deze runderspiesen een oosters tintje. Ik heb er ditmaal bewust voor gekozen om het niet te pittig te maken, maar als je van scherp[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet braden van grote stukken vlees vind ik een leuk karwei... Het geeft een ook een gevoel van luxe, ook al weet ik van te voren dat het weer in kleinere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBij kookprogramma's zag ik het regelmatig voorbijkomen... Grote stukken gebraden buikspek... om van te watertanden! Toen ik dus onlangs bij de Hanos een stuk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit gerecht is ontstaan tijdens het opmaken van een paar restjes uit de koelkast. Hoewel de combinatie van creme fraiche en ketjap in eerste instantie niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGehakt leent zich er uitstekend voor om allerlei (pittige) kruidenmixen te gebruiken. Zo geef je je gehaktbal of gehaktbrood telkens een andere smaak. Door er[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl