Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
gegeten op 14 november 1 blikje kekererwten, 400 gram shoarmavlees, 2 uien, 1 blik tomaten, 3 el olie, 2 tl paprikapoeder, 1 tl gemberpoeder, zwarte peper, 6[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHallo allen! Gisteravond at ik niet thuis en daarom blogde ik niet. Samen met lieve collega's hebben we de vrijdagmiddagborrel van kantoor, verplaatst naar een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl*Ingrediënten 1 hele kip, goed schoongemaakt Half bosje koriander Half bosje platte peterselie Zout en peper 2 teentjes knoflook 1 grote ui en 1 kleine ui 1 tl[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLamsshoarma is een favoriet bij ons thuis, de kruiden die je er automatisch bijkrijgt bij de slagers daarentegen niet. Ik proef vaak veel kaneel, kerrie of[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlNog een recept uit 'De Surinaamse Keuken' uitgegeven in 1981. Ingrediënten: 500 gr gehakt 1 ui 1 teentje knoflook zout, peper, aroma 1 tl paprikapoeder 1 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVraag me niet hoe je het uitspreekt, ik had al moeite met de leestekens… Deze worstjes van de Balkan zijn het lekkerste als je ze op de barbecue maakt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIemand van mijn schaatsgroepje woont op een boerderij en een paar keer jaar wordt er een koe geslacht en kun je het vlees kopen. En dat is heel erg lekker[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBroccoli stomen. Tomaat in stukjes. Uitje fruiten. Shoarma bakken. Knoflook. Kerrie, paprikapoeder & chilipeper. Tomaat en broccoli erbij. Bakje Griekse[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl