Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 128 recepten
Ingrediënten Porties: 4 250 ml water 150 ml droge witte wijn 50 ml wijnazijn 2 uien, gesnipperd 2 wortels, in reepjes gesneden zout en versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 Fazanten (hen) 4 sneetjes witbrood zonder korst 4 handappels. 1 Limoen 12 Plakken dorregen bacon 300 ml droge, witte wijn 6 takjes thijm[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, gelijkmatig plat geslagen 4 plakjes prosciutto 4 salieblaadjes 15 gr boter 1/2 glas droge witte wijn versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl50 g geraspte belegen kaas, 50 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin), flink veel grof gemalen peper uit de molen, 2 varkenshaasjes a ca. 250 g, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 2 Kg Buikspek 2 Knoflookbollen Flinke hand Thijm Glas Witte wijn 250 ml kippen bouillon Bereidingswijze Oven nachtje koelkast Grillen in oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 40 gr boter 2 uien, dun gesneden 4 dunne plakjes kalfslever 1/2 glas witte wijn versgemalen zwarte peper naar smaak gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout[...]
Bron: ah.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten: 800 gr varkensfilet een doosje waterkers plakjes mortadella 2 blaadjes salie 40 gr gepelde walnoten 1 ui 8 sjalotjes half glas witte wijn 5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen weekendje Ardennen tussen feestdagen en feestdagen blijkt de perfecte afleiding. Mét op de terugweg een culinaire pitstop bij de Carrefour Planèt te[...]
Bron: mangerie.blogspot.com