Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 123 recepten
Dit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 20 gr verse gist of 1 zakje (7 gr) gedroogde actieve bakkersgist 125 ml melk, lauwwarm 1 snufje poedersuiker 250 gr witte bloem[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter water 5 eetlepels grof zeezout 2 eetlepels suiker 6 karbonades van 1cm dik 120 ml olijfolie 4 teentjes knoflook 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 rode ui (dun gesneden) zout naar smaak 1 laurierblad 3 eetlepels water, apart te verwerken 1 eetlepel kurkuma[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippenpoten 4 uien 2 tenen knoflook 1 middelgrote kweepeer (of 6 el kweepeerjam) saffraan (hoeveelheid afhankelijk van de[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades zonder bot (ca. 350 gr) 20 gr gember, ongeschild 2 lente-uien, het wit en het groen apart 3 e bakolie 1+1/2 eetl. shaoxingwijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 1 takje rozemarijn of 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn 600 gram (gemengd) gehakt 1 ei 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 Eendenborstfilet (zonder vel) van circa 200-220 gram per stuk Olijfolie ½ theelepel zout ¼ theelepel witte peper ½[...]
Bron: smulweb.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 5 personen 150 gr bleke rozijnen - 3 uien - 2 rijpe tomaten - 1 kg lamsvlees van de schouder - 2-3 el druivenpitolie - zout en versgemalen witte peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nl