Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 217 recepten
voor 2 personen 200-250 gram kalfslever, dunne plakken - 1,5 eetl. bloem, gezeefd - zout - witte peper uit de molen - 2 flinke sinaasappels - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo vlees ieder soort is goed. Wildzwijn is super 250 varkens schoudervet 15 gram zout als je perse wilt Flink bos verse venkel, anders een handje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 3 hele kreeftenstaarten 1 (2 kg) runderfilet 250 gr boter 1 theelepel knoflook, fijngesneden 1 dessertlepel citroensap 1 fles[...]
Bron: allrecipes.nl