Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen 500 gram (biologische) runderriblappen, in blokjes 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels tomatenpuree 1 kleine courgette 250 gram flespompoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit 2 eetlepels vers limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 (biologische) kip of 4 kippendijen, ontveld olijfolie of boter wortel-ui-prei-selderij : van ieder een handvol, in stukjes 5 grote tenen[...]
Bron: smulweb.nlSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDit is een heerlijk en makkelijk gerecht voor op het kerstmenu. Het is niet klassiek, maar wel feestelijk en komt uit mijn kerst-kookboek Rudolph's Christmas .[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlItaliaanse runderstoof Allereerst wil ik natuurlijk iedereen die dit leest nog een fantastisch mooi Nieuwjaar wensen. Veel gezondheid en liefde én veel goed en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLaatst heb ik heerlijk gestoofd rundvlees in bier gemaakt, wat toen via Thuisafgehaald werd besteld als kerstavond-maaltijd. Het was een groot succes, en[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 1 varkensfiletrollade (750 g - 1 kg) 1 beker crème fraîche (200 ml) 1 bakje verse peterselie (plat (15 g), fijngesneden) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 4 eetlepels olie 1 eetlepel gemalen komijn (djinten) tabasco 4 hertenbiefstukjes 2 eetlepels zonnebloempitten 3 vleestomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes konijn ((a 3 stuks), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit 2 eetlepels vers limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2-4 eendenborstfilets (afhankelijk van de grootte, reken op 180 gr per persoon) 1 eetlepel peperkorrels 4 eetlepels honing 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ eetlepel korianderzaadjes ½ eetlepel witte peperkorrels 5 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 theelepel grof zeezout 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 lamskarbonades, circa 450 g in totaal, zonder vet 2 uien, in vieren gesneden 2 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g doorregen runderlappen ½ vleesbouillontablet 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode en gele paprika 1 courgette 4 eetlepels boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el verse tijm 2 tenen knoflook (fijngehakt) 2 sneetjes witbrood ((oud), zonder korst) 3 el mosterd 500 g varkensfilet 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlTwee mooie najaarsingrediënten voor een lekker smaakvol gerecht; eendenborstfilet en flespompoen . De eendenborst maakte ik voor het eerst. De flespompoen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 6 personen 200gr. bloem; 90gr. boter in klontjes; 1tl. nootmuskaat;1/2 kop geraspte cheddar;1 eierdooier; 1-2 el. ijskoud water; VULLING: 1el olie;2[...]
Bron: smulweb.nl