Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Er zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen * 2 rode bieten * 4 eendenborstfilets * 50 gr boter * peper en zout voor de saus: * 50 gr suiker * 2 dl port * 1 vanillestokje * 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 2 uien 4 konijnenachterbouten peper, zout 300 gr. sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el. olijfolie 5 kruidnagels 2 kaneelstokjes 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje ½ teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond (380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 4 hertenbiefstukjes van een betrouwbare leverancier (Ik bestel ze via Internet bij meerdanvlees.nl) 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g. runderlappen, in blokjes 2 uien, in ringen 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 groenepaprika, in grove stukken 1/2 pakje gezeefde tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 4 dikke hertenbiefstukken, elk ca. 125 g 500 g rode kool, in dunne reepjes 1 rode ui, in dunne ringen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 flinke varkenshaasjes, zout, peper, 21/2 dl rode wijn, 2 dl rode port, 5 jeneverbessen, gekneusd, 2 laurierblaadjes, 40 g boter, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl