chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | recepten999.nl | pompoensoep slagroom kerrie | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder tijm

Gevonden 25 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Kalkoenfilet met cranberry portsaus

Er zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Eendenborstfilet met rode biet

voor 4 personen * 2 rode bieten * 4 eendenborstfilets * 50 gr boter * peper en zout voor de saus: * 50 gr suiker * 2 dl port * 1 vanillestokje * 4 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken varkenshaas met asperges en[...]

voor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees

Deze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Varkenshaas met roomsaus

Gisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Portugees konijn met sjalotjes

voor 4 personen 2 uien 4 konijnenachterbouten peper, zout 300 gr. sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el. olijfolie 5 kruidnagels 2 kaneelstokjes 3[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus

Ingrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde eendenborst met sinaasappelportsaus

Ingrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]

Bron: ah.nl
Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus

Ingrediënten 1 sjalotje ½ teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond (380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Hertenbiefstuk met morieljes

voor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 4 hertenbiefstukjes van een betrouwbare leverancier (Ik bestel ze via Internet bij meerdanvlees.nl) 400 gr[...]

Bron: smulweb.nl
goed gevulde mexicaanse runderstoofpot

voor 6 personen 750 g. runderlappen, in blokjes 2 uien, in ringen 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 groenepaprika, in grove stukken 1/2 pakje gezeefde tomaten 1[...]

Bron: smulweb.nl
Konijn op limburgse wijze

voor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]

Bron: smulweb.nl
Hertenbiefstuk met rode kool en bosbessen

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 4 dikke hertenbiefstukken, elk ca. 125 g 500 g rode kool, in dunne reepjes 1 rode ui, in dunne ringen[...]

Bron: allrecipes.nl
gemarineerde varkenshaas met[...]

voor 4 personen 2 flinke varkenshaasjes, zout, peper, 21/2 dl rode wijn, 2 dl rode port, 5 jeneverbessen, gekneusd, 2 laurierblaadjes, 40 g boter, 2 dl[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy