pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | appelflappen maken ah | worteltaart ah | recept worteltaart jamie oliver | zelfgemaakte kippensoep
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder tilapia

Gevonden 40 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsbout voor Pasen

voor 6 personen Bestel bij uw slager een mooie verse lamsbout van ca. 2 kilo. 75 gr. roomboter ca. 6 eetl.olijfolie 10 sjalotten 6 teentjes knoflook ca. 250[...]

Bron: smulweb.nl
Fantastische saucijsjes stoofpot

voor 6 personen 1-2 eetl. olie; 6 saucijsjes; 6 reepjes ontbijtspek; 4 sjalotjes in vieren gesneden; 2 teentjes knoflook, geplet; 1 theel. smoked paprika; 1[...]

Bron: smulweb.nl

Kruidig konijn op mediterrane wijze

Ingrediënten 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 3 sjalotjes 3 teentjes knoflook 1 citroen 4 gedroogde tomaten in olie 10 zwarte olijven zonder[...]

Bron: ah.nl
Runderrollades met paddenstoelen in[...]

voor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]

Bron: smulweb.nl
Kip

voor 4 personen 1 kip 425 g pitloze witte druiven (vers of blik) 1 takje verse tijm 15 kleine sjalotten 1 sneetje brood 1 koffiel. mierikswortel met room[...]

Bron: smulweb.nl
Runderrollades met paddenstoelen in[...]

voor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington met Prosciutto

voor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
individuele beef wellingtons

voor 2 personen 2 Biefstukken van ongeveer 2 cm dik 4 plakken bladerdeeg Zout en peper (bij voorkeur vers gemalen) ongezouten roomboter 4 tl fijngehakte[...]

Bron: smulweb.nl
Konijn in Dragon-Roomsaus

voor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met Boursin-champignonssaus

Lang geleden dat ik Boursin at. Ik ben dan wel een snoepkous, maar toastjes met kaas en aanverwante dingen hebben we zelden in huis. Als ik al Boursin in huis[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Gegrilde kalfsentrecote op saffraanrisotto met[...]

voor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus[...]

Ingrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]

Bron: ah.nl
Beef Wellington met Prosciutto

voor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
individuele beef wellingtons

voor 2 personen 2 Biefstukken van ongeveer 2 cm dik 4 plakken bladerdeeg Zout en peper (bij voorkeur vers gemalen) ongezouten roomboter 4 tl fijngehakte[...]

Bron: smulweb.nl
Eenvoudige Beef Wellington

Ingrediënten Porties : 2 1 theelepel olijfolie 2 (170 gr) rundvlees tournedos 1 eetlepel boter 225 gr verse witte champignons, gehakt 5 eetlepels gehakte[...]

Bron: allrecipes.nl
Konijn in Dragon-Roomsaus

voor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]

Bron: smulweb.nl
Runderstoofpot met rodekool

Ingrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]

Bron: ah.nl
Runderfilet met sjalottenboter van de barbecue

Ingrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsrack met rozemarijnjus

Ingrediënten Porties : 4 50 gram boter 1 sjalot, gesnipperd 1 teen knoflook 2 eetlepels verse rozemarijn, fijngehakt 150 ml droge witte wijn 2 stukken[...]

Bron: allrecipes.nl
Eendenborst met rode wijnsaus

Ingrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoenfilet met asperges, groene kruiden en[...]

Ingrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Portugese kip van Zara

Ingrediënten 1 hele kip (ca. 1.4 kg) 600 g aardappelen (biologisch (zak 1 kg)) 400 g sjalotten (in parten) 3 laurierblaadjes 100 g boter ((biologisch),[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy