Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 6 zwarte peperkorrels 1 el komijnzaden zaden van 8 kardemompeulen 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 100 g witte bonen (pak a 500 g) 1 sjalot (in stukken) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 schaaltjes lamsracks (a ca. 400 g) 12 snijbonen 16[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 theel. komijn 1 theel. korianderzaad 1/2 theel. zwart mosterdzaad 4 kardemompeulen, alleen het zaad 1 theel. venkelzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kip verdeeld in 4 stukken - 4 el azijn - 1/4 ltr water - 1 1/2 dl yoghurt - 1 tl zout - 1 tl citroensap - 1 tl garam masala (Toko) - 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip verdeeld in 4 stukken - 4 el azijn - 1/4 ltr water - 1 1/2 dl yoghurt - 1 tl zout - 1 tl citroensap - 1 tl garam masala (Toko) - 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel (500 g), schoongeboend) 3 el olijfolie 2 el azijn 2 x 300 g sperziebonen 1 blik linzen ((310 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal runderchipolata (ca. 300 g) 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 rode paprika's (in stukken) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 150 ml[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 fazanten, à circa 900 g ½ sinaasappel, gehalveerd 1 ui, in vieren gesneden 4 tl dijonmosterd 4 takjes verse salie 4 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 g groene linzen 1½ el zonnebloemolie 4 sjalotjes, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 450 g kalkoengehakt 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen - 600gr (scharrel)kip - 2 tenen knoflook - 2 uien - 2-3 vleestomaten - 2 paprika`s - 2 blikken mais - 1 blik kidneybonen - 1 blik linzen - 1[...]
Bron: smulweb.nlSoms maak ik wel eens wat...schrijf ik de ingredienten op, maak foto's tijdens het koken en vergeet dan als ik honger heb... om foto's van het eind gerecht te[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl