Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 135 recepten
Dit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 g maïsmeel of polenta 200 g spinazie uit de diepvries, ontdooid 25 g boter 25 g bloem 300 ml halfvolle melk 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter water 5 eetlepels grof zeezout 2 eetlepels suiker 6 karbonades van 1cm dik 120 ml olijfolie 4 teentjes knoflook 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 rode ui (dun gesneden) zout naar smaak 1 laurierblad 3 eetlepels water, apart te verwerken 1 eetlepel kurkuma[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nl600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg rib-runderlap 50 g boter 140 g tomatenpuree (blikje) 1 runderbouillontablet 3 uien 2 rode pepers 100 ml rodewijnazijn 2 el fijne suiker[...]
Bron: ah.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr lamslappen, in kleine blokjes gesneden zout en peper, naar smaak 125 ml olijfolie of 125 gr boter 1 ui, klein gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 varkensrollade (500 g) 75 g boter 1 ui (gesnipperd) 3 goudreinetten (geschild) 2 appels (Granny Smith, geschild) 4 el rozijnen 3[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nl