Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Deze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak een kilo magere runderlapjes in stukken aan in olijfolie, voeg er 4 in grove stukken gesneden rode ui, een gehakt teentje knoflook en een paar in plakjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAmper meer werk, maar veel lekkerder dan zo’n kant-en-klare bak shoarmareepjes van de supermarkt. Punt uit. Erbij maak je natuurlijk nog meer lekkers. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNet als de hamburger met ongezoete ketchup uit de vorige blog is ook de mayonaise van Ton’s niet zoet, maar zelfs vrij zuur. Het zijn echt sauzen voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn? Was het ‘yay of nay’ aan tafel? Nou, toch overwegend ‘yay’, op de waterkastanjes na bij de kinderen. Die zijn ook wel wat raar. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen heel geinig hebbedingreceptje met kip is natuurlijk Hele Kip Klaargestoofd In Eigen Lichaamswarmte. Kip is sowieso een frivool basiselementje in je keuken.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl