Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 1 knolselderij (van ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten een hand gemengde verse kruiden (zoals dille of bladpeterselie of bieslook, grof gehakt) 100 ml melk 600 g gehakt half-om-half 1 groot ei 75[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen (kruimig, geschild) 1/2 knolselderij (geschild) 2 schaaltjes biefstuk (a 2 stuks) 1 pakje serranoham (80 g) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen iets kruimig 2 kippenbouillontabletten 2 zakken soepgroenten (a 250 g) 1 schaal kipfilets ((320 g), in 8 stukken) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie zandtaartdeeg met kruiden, waarbij 30 g van de bloem is vervangen door broodkruim Voor de rundvlees-kastanjevulling 12[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Lamsstoofvlees 400 gram oregano, tijm zout en peper Kruidenboter Kruidenboter (zie recept) 150 gr Uien 2 Diverse soorten paddestoelen Stevig[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150 g vers volkoren broodkruim 1 eetl. venkelzaad 6 flinke takjes tijm 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfvolle melk 1¼ kg rosbief,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1/2 knolselderij 500 g kruimige aardappelen (bijv. rooster) 100 ml melk 50 g boter 1/2 tl gemalen nootmuskaat 2 eendenborsten 2 el honing[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 ml volle rode wijn 1 pot wildfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld en gehalveerd) 3 cm verse[...]
Bron: ah.nl