Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 kipfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 120 gr witte bloem 3 eetlepels olijfolie 4 uien, gesneden 3-4 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Marinade 4 kipfilets het sap van 1 citroen 1 theelepel citroenconcentraat 1 theelepel paprikapoeder (of naar smaak) 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets zout en peper naar smaak knoflookpoeder naar smaak (eventueel) 3 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, met bot en vel 3 eetlepels fijngehakte verse gemberwortel zout, naar smaak 3 eetlepels bloem 3 eetlepels olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, elk van 125 g 7 dl kippenbouillon 3 eetl. droge sherry of droge witte wijn 1 bouquet garni (peterselie, tijm en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets plat gemaakt 1 ei geklopt paneermeel 2 rode paprika 1/2 ui grof gesneden 1 klein teentje knoflook kruiden goede[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 ca. 200 gr kipfilets in stukjes gesneden 1 prei in ringen gesneden 4 plakjes gerookte spek goede handvol champignons, in vieren[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 plakjes spek 75 gr boter 4 kipfilets 140 gr (halve pot) gesneden champignons, uitgelekt 4 bosuitjes (alleen het witte deel),[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 theelepel zout 1/4 theelepel peper 1/2 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel citroenpeper 1 theelepel knoflookpoeder 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilet, in stukken gesneden 2 grote uien, gesneden 2 zakjes Franse uiensoep - Cup a Soup 1 blik halve abrikozen op lichte[...]
Bron: allrecipes.nlLang geleden dat ik Boursin at. Ik ben dan wel een snoepkous, maar toastjes met kaas en aanverwante dingen hebben we zelden in huis. Als ik al Boursin in huis[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com