Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 543 recepten
Ingrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlMERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen week sprak ik een bewuste eter. Zij vertelde me: 'mijn dochter wilde graag een keer schnitzel eten, tjsa dat moet kunnen natuurlijk, maar dan eet[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 lamskarbonades, circa 450 g in totaal, zonder vet 2 uien, in vieren gesneden 2 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 teen knoflook 1 tl zeezout (grof) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 bakje dille (15 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 5[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 60 gram boter 25 gram bloem 180 ml kippenbouillon 180 ml melk 80 ml droge witte wijn 40 gram ui, gesnipperd 60 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 kleine tomaten * 3 eetl. bloem * 1 stukje camembert van 150 gr. * 4 dunne ongepaneerde varkensschnitzels a 100 gr. * zout * peper * 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 500 g runderrollade 1 bosuitje 30 g peterselie (zakje) 50 g Grana Padano (kaas) 100 g cashewnoten ½ el kerriepoeder 1 ei 200[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 lamskoteletten 6 el olijfolie 15 g munt 10 g platte peterselie ½ limoen ½ rode peper 1 knoflook 1 sjalot 15 g koriander 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nl