Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 459 recepten
voor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 kleine ui 2 beschuiten 1 ei zout, peper 1 theelepel paprikapoeder nootmuskaat 1 liter bouillon (van 2 tabletten) 750 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg goulash/hachee-vlees 1 ui 1 l runderbouillon 2 rode paprika`s 3 tn. knoflook 1 rode peper (lombok) boter 2 blikjes tomatenpuree eventueel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten 500 g mager half om half gehakt 500 g lamsgehakt 1 ui, heel fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 snij witte brood grof[...]
Bron: smulweb.nlAls ik kweeperen op de markt zie, kan ik verleiding moeilijk weerstaan. In het hoogseizoen - nu dus -komen ze dan ook regelmatig op tafel. En omdat ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr boter 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 6 varkenskarbonades zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 1 kg lamsvlees, in stukjes 2 tl paprikapoeder 1/4 tl komijnpoeder 1/2 tl gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 2 uien, fijngesneden 4 teentjes knoflook, uitgeperst een stuk verse gember van 5 cm, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nl