Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 teentje knoflook 4 eetl olijfolie 1 eetl mosterd 4 lamsboutlapjes a 150 g 4 portobello`s 4 grote nicola aardappelen, geschild 2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstukpuntjes ((300 g), op kamertemperatuur) 3[...]
Bron: ah.nlEen makkelijke, snelle maaltijd voor één persoon. Zo zie je maar weer dat gezond niet ingewikkeld hoeft te zijn! Ingrediënten voor 1 persoon: 20 ml olijfolie 1[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl4 portobello of weidechampignons, olie, knoflook, honing, witte wijnazijn, pakje Port Salut, tomaten, avocado, ui, alfalfa, 4 witte bolletjes, ketchup en[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEenvoud kan zo lekker zijn... En ik ben dol op portobelloburgers, stevige beet en perfecte smaak! Pesto kan je zelf maken naar smaak, met kaas of zonder kaas[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 theel. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 4 dikke ringen van een rode ui (ruim 1 cm dik) 4 grote portobellopaddestoelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels balsamico 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde basilicum 1 theelepel gedroogde oregano 1 eetlepel knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte 1 el olie 25 g roomboter 100 g sjalotten (fijngesneden) 250 g champignons (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nl