Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak kruimige aardappelen ((kilo'tje), geschild) 2 el olijfolie 1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes (375 g) 2 uien (in ringen) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk probeer zoveel mogelijk zelf te maken en zo ook salades voor op brood. Vandaag kip-kerrie salade, helaas wel een foto vergeten te maken. Kip-Kerrie salade[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMariska - Afgelopen weekend, zondagmorgen 8 uur... Jurre en ik hadden besloten dat we zelf kip tandoori met mangochutney gingen maken. De marinade voor dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlEen Label Rouge kip werd gisteren nadat deze ingesmeerd was met een kruidenmengsel gebraden in de oven met veel gele paprika's en knoflook (Lautrec, prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 varkensrollade (500 g) 75 g boter 1 ui (gesnipperd) 3 goudreinetten (geschild) 2 appels (Granny Smith, geschild) 4 el rozijnen 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nl600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]
Bron: smulweb.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl