Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 6 personen 8 peperkorrels; 3 kruidnagels; 1 tl kaneel; 1 el sesamzaadjes; 30 gr ongezouten pinda′s; 2 el rozijnen; 3 chillies (Silvo); 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]
Bron: smulweb.nlAls ik niet zo veel tijd heb, kies ik altijd voor gebakjes of chocolaatjes die zonder bakken te maken zijn. Deze chocolade worst is te maken in 15 minuten en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl"Mama! Waar ben je?" Slof slof slof en langzaam zie ik een klein blond hoofdje verschijnen om de hoek van de keuken. "Mama? Wat ben je aan het doen?" Terwijl[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe kerst is weer voorbij. Er is uitgebreid getafeld en alle buikjes zijn weer rond gegeten. Zo rond, dat velen onder ons het goede voornemen hebben om de[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze "salami lijkt erg veel op Arretjescake Vroeger als kind heb ik dat bij mijn tante gegeten Het recept van de Arretjescake heb ik ook weer gevonden en zet[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOnlangs kreeg ik het nieuwe boek van 'Goe Gebakken' cadeau. Het eerste boek van Sofie Dumont had ik reeds in mijn bezit, omdat ik zo een fan was van het[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl